27 de gener 2006

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE PALESTINA AL CENTRE CÍVIC DE PREMIÀ DE MAR


Des d'ahir, dijous, està exposada al centre cívic de Premià de Mar, la mostra fotogràfica sobre el mur de Palestina i altres episodis del conflicte que viu aquella zona.
Ahir ens va fer una introducció molt pedagògica del tema el company Jordi Merino. L'exposició estarà oberta fins a mitjans de febrer. L'ideòleg de la mostra ha estat en Lluís Soler, membre de la permanent de la Cooordinadora per la Convivència i del grup coordinador de la COALI.
No us la perdeu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

una idea molt oportuna el dia de les eleccions palestines que pot ajudar a entendre el follón que hi ha. Ha estat un encert fer-ho precisament ara.

Izan ha dit...

Fecilicitats a la gent de la plataforma i de la "coali".

L'exposició és molt interessant, a més de tenir fotos artísticament molt bones, i el més important de tot, el missatge que es veu en elles, és una realitat, no és cap foto.
Felicitats.

Anònim ha dit...

ostres felicitaciona en Raül Gallego per les seves fotografies i per la generositat de la seva aportació a que rodin pel món, les instantànies.
i felicitacions a en Merino pel seu testimoni, el que no em fa quedar massa clar, no sé ni si ho va dir, és per què era a Palestina. Xafareig del sa.
I felicitacions al poble palestí per la gran participació a les eleccions. Esperem que Hamas un cop al poder no forci les armes com moneda de canvi i que Europa participi amb la seva postura conciliadora ( ei senyor Solana) a jugar en aquests difícils però democràtics moments. Llàstima que la misèria sumi adeptes a les causes islàmiques i amb qüestió de fe, però el poble ha decidit i ...quien dijo miedo?

Anònim ha dit...

Sort encara de que la Coali es dedica a explicar i divulgar coses que passen al món i que tot queda més proper. Quan tingueu el nou local podrieu fer coses d'aquestes i fòrums, o similars, oi?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

hola Ermilla, sí que farem activitats d'aquest estil i altres al nou local, a partir de la primavera, ja informarem

Anònim ha dit...

Benvolgut anonymous,La resposta és si. Vaig tenir la sort de poder participar en una missió d'observació dels comicis locals.