23 de gener 2006

PUERTO RICO I JAMAICA A RÀDIO PREMIÀ



El programa Sound System, ràdio Premià 95.2, emet aquest dimarts un programa dedicat a dues figures de la música caribenya: Ray Barretto (Puerto Rico) i Jackie Mittoo (Jamaica), percusionista i organista respectivament.
En Ramonet77 punxarà el portoriqueny, ànima percussiva de la llatinitat "fussion" (tradició, innovació, jazzístic i salser). L'Àngel Pagès us mostrarà el timbre "Hammond B5" de l'organista més groover de la Jamaica sonora, Jackie Mittoo, llegenda dels pioners Sakatalites i de centenars de discos Made in Jamaica. Dimarts 24 de gener, 21 hores, hora Sound System. L'espai sonor de la música intempestiva de la ràdio local premianeca amb projecció universal! Sintonitzeu-nos.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

teniu bon gust, ho feu prou bé, intentaré escoltar-vos, però no perdeu de vista una ració més intenda de l'Estanislau Verdet, eh, macos!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ració "intenda" què és? de botiga, de tenda, de què? no entenc la "intenda".

Anònim ha dit...

informeu del cas Leif Garrett, el Joselito yankee, de nen bonic i cantant a yonkie passant per jutjats o el ruiseñor ros de can bush

Rodolfo ha dit...

Aposto que en "Chesterfield tobacco" és en Fanell (está?)

sobretot per això d'intenda, apart, es clar, de que em citi a mi.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

El cas Garrett podria ser tracta tal com demana en Marc. En quan al dilema Chesterfield, potser és cert que estem davant del Fanell, més quan en Fanell ja té un component d'impostura en el seu prefix "esta" davant "fanell". Això sí, sempre de manera hipotètica i mesurant el dubte infinit, oi Senyor Verdet?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

quin vailet aquest Estanislau, sempre "épatant" i "rigolez-moi", entranyable!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el meu blog està enfollint i perd dades...auxili!

Rodolfo ha dit...

no, jo no mesuro res, jajaja

Anònim ha dit...

punxeu sardanes, collons!

Anònim ha dit...

kina mussika nens wais