01 de novembre 2010

Tots Sants. The Fall


El cap de setmana de Tots Sants -res de "jalouín"- està portant atmosferes que em recorden un viatge al nord d'Anglaterra quatre anys enrere. He acabat la lectura de ¡ Menudo reparto ! de Jonathan Coe. Insisteixo: No us perdeu aquest escriptor! He anat amunt i avall de la comarca en bicicleta i, sobretot, he assistit -com la majoria de vosaltres- a les fluctuacions meteorològiques d'una castanyada variable: Vent, petita pluja, tota mena de nuvols, onades, grisor, llum.

I la banda sonora. Manchester. The Fall. Com una tempesta. The Fall. I, amb ells, tots els records d'una sonoritat inestable, crispada, a voltes ballable, generalment humida i passada per el metall d'un cel gris, industrial, demolidor...The Fall. Cap de setmana de Tots Sants. Castanyes, records i una densa sensació de visites inesperades, intempestives i incertes. Una introspecció de tardor sota les màquines de The Fall.



  1. The Fall - Dead Beat Descendent

    3 min - 17 Març 2006 - Penjat per FattyJubbo
    The Fall with dancer in the studio? Snub TV broadcast on BBC2 c1989
    youtube.com - Vídeos relacionats
  2. The Fall - Totally Wired

    4 min - 8 Maig 2007 - Penjat per cherryredgroup
    This video is from The Fall: Perverted By Language DVD. "Perverted By Language" is an illuminating insight into Mark E. Smith ...
    youtube.com - Vídeos relacionats

i ara, literalment, The Fall, "la caiguda" aplicada al futbol britànic amb el descens als inferns a les premier league i a la segona divisió britànica dels meus estimats clubs que tanquen com a "colistes" les dues taules.Mireu les classificacions...The Fall !

West Ham United :
http://www.whufc.com/page/LeagueTable/0,,12562,00.html

Crystal Palace FC :
http://www.cpfc.co.uk/page/LeagueTable/0,,10323,00.html

3 comentaris:

zel ha dit...

Introspecció, la paraula, però sobretot, una sensació d'anar cap al gris perillosament...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

no és el cas, ZEL, aquesta introspecció està acompanyada de vibracions enfora, de suports Des de Baix i la música i les lletres invectives de the Fall, del gris a les llums de la revolta...

Anònim ha dit...

bons sants aquesta colla del mark smith de manchester boommmm!