18 de juny 2011

Celebrem Billy Childish


Billy Childish és un dels nostres. Aquest cap de setmana l'exprimirem a fons. Criatura molt polivalent. Les seves metamorfosis. Les seves transfiguracions. L'art del Punk. El Folk del Rock. El poder del Pop. Us trametem arxius enciclopèdics, imatges, cartells i videos del nostre home. Celebrem Childish.


  1. Billy Childish - Wikipedia, la enciclopedia libre


    Billy Childish (nombre real Steven John Hamper), nació el 1 de diciembre de 1959. Es un pintor, poeta, cantante y guitarrista proveniente de Chatham, ...
    es.wikipedia.org/wiki/Billy_Childish - En caché - Similares

 

25 [LDNM] Billy Childish “El punk funcionó tan bien porque estaba ...


2 Ene 2008 ... Billy Childish es un defensor casi heroico de una forma de crear y transmitir música diametralmente opuesta a los canales convencionales de ...
www.ladinamo.org/ldnm/articulo.php?numero... -


Medway Wheelers ! 
L'himne power pop del ciclisme del poble!!!!
  1. The Buff Medways - Medway Wheelers - youtube.com
    5 min - 26 May 2008 - Subido por Damgoodrecords
    Wild Billy Childish, Graham Day and Wolf Howard, The Buff ...
    Billy Childish - Pretty Baby - youtube.com
    2 min - I Am the Billy Childish (1991)
    Billy Childish - Joe Strummer's Grave - youtube.com
    6 min - Punk Rock at the British Legion Hall (2007)
    Video: Poet, painter, singer, dreamer: Billy Childish | Art and ... - guardian.co.uk
    11 min - 2 Sep 2009
    Stuart Jeffries spends a day with Britain's biggest art enigma, and ...



    ... i tant de bo passem -d'una vegada per totes- de la més estricta indignació a la revolta lògica i permanent contra l'estat de coses present, per la democràcia real i per la justícia social. Contra el domini del capital. Per canviar el món de base.
     

12 comentaris:

Marc ha dit...

m'encanta la gent que viu en un altre planeta i aquest paio és un d'ells

SOUNDA' ha dit...

Música interplanetària del sistema sonor…

vull portar bigotis gruixuts ha dit...

la gran inmensitat de la bona gent

b
i
l
l
y


c
h
i
l
d
i
s
h

Jorko ha dit...

Un gustasso aquest post després de la mani

El missatger ha dit...

El que encara no saben els poders fàctics neolliberals és que hi ha dos futurs possibles, i en cap dels dos casos s’hi troba el seu model, ja mort: o anem cap a la Xina com a model global o bé optem per la segona opció, aquesta exigència de justícia social, llibertat, cultura, formació... Les postures realment serioses de futur són aquestes dos. Senyors dels poders fàctics: escullin què prefereixen.
Magnífica la manifestació d’ahir. Ara toca seguir treballant per tal de que més gent vagi despertant i per aconseguir objectius directes com evitar desnonaments, portar signatures al parlament per a promoure certs debats, etc.

En qualsevol cas, en el submarí sempre bona música, literautra, cinema i encara millor ambient. Salut!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

La segona opció, amic Missatger, és la que sembla més raonable. Combinaria experiències revolucionàries de sempre -locals i globals- degudament revisades, sensibilitats noves, una discordança del temps social i el temps polític (de la partitocràcia) i unes formes en permanent construcció. Fins i tot aquest voluminós programa és part de la màxima beckettiana del fracàs reiterat i millorat (o del no "fer res" que comporta el "fer-ho tot").
Em preocupa la geografia de l'assumpte. Cenyir l'alternativa en termes d'espai podria delegar el factor "temps" a la política clàssica. La revolta, la revolució, és cosa d'un bon maridatge entre el temps (la història), l'espai (la geografia, l'ecologia), l'economia (el socialisme com alternativa al capitalisme), el poder (l'autogestió i la representació entre d'altres termes) i la societat (les classes en joc, la cultura i les relacions entre els individus).

En Billy Childish canta i pinta, diu que no està en aquest món i resulta ser el món a banda que molts somniem.

Salut i revolta.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Marc, Stereo2, "bigotis" i Jorko...el planeta Childish reclama la nostra visita.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el kiko amat en el tema "indignats" la clava com sempre:

(del seu recomamble web BENDITO ATRASO)

-...i per cert ell és el "culpable" de molts arguments de la militància cultural d'aquest blog, començant per Billy Childish-

Riots, fire, destruction?
20 de junio de 2011

Después del triunfo aplastante de la manifestación de ayer domingo 19J (75000 manifestantes pacíficos, según la Conselleria de Interior; casi 250.000 según la organización), conviene celebrar los logros del movimiento 15M y, por otra parte, no olvidar el pasado 17J. Cada día aparecen más videos libres que ponen en duda la versión oficial de los disturbios frente al Parlament, una versión que solo buscaba mancillar la imagen impoluta del movimiento y su colosal 85% de simpatía ciudadana.

Y, por mucho que haya quedado claro que la cosa termina a partir de las 9:30 con unos cuantos fulanos enfurecidos enfrentándose a la policía, merece la pena que todos vean cómo empezó el día, y las tres cargas consecutivas contra sentadas pacíficas que se sucedieron antes de las 9:00 de la mañana. La violencia no es justificable, y desde luego nunca será la solución, y desde Bendito Atraso condenamos su utilización sin paliativos. Pero me reconocerán que la paciencia humana tiene un límite, y que ahora empieza a existir una explicación sobre la indignación de los que acaban combatiendo contra los antidisturbios. ¿Porras y pelotas de goma contra chicas de 17 años sentadas en el suelo? ¿Es esta la temible “kale borroka” de la que hablaba Mas? ¿De qué violencia hablamos, y a quién pertenece? O, si me obligan a soltarles una pregunta de profesor de 2º de Básica: ¿Quién empezó?

En el mencionado video podrán ustedes comprobar también la veracidad del infamous “zarandeo” enloquecido al diputado invidente de CiU que repitieron como un mantra todas las cadenas de TV y periódicos. Dos gritos de “no pasará”, medio debate y una tímida retirada. Y nosotros que creíamos que casi le habían linchado unos cuantos jacobinos con alfanges entre los dientes…

Y, para poner en contexto los términos “lucha callejera”, “sangre”, “fuego” y “disturbios”, no estaría de más que les echaran un vistazo a estas imágenes del 15 y 16 de Junio en Vancouver (Canadá), cuando los Canucks perdieron la Stanley Cup de hockey sobre hielo. Una riot es esto, amigo Mas: coches llameantes y supermercados saqueados, y fotos de la skyline con varios columnas de humareda negruzca.

Marc ha dit...

El super Kiko Amat escriu veritats com punys alçats

Anònim ha dit...

bo el kiko

penyabogarde ha dit...

serà del West Ham aquest Childish?

Goldings ha dit...

el video ciclista és bo de veritat