28 de setembre 2011

Eleccions amb restriccions



20N: Una candidatura anticapitalista i desobedient

(La declaració completa "clicant" damunt la frase anterior)

Declaració de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista


La candidatura que presentem afronta una Llei Electoral escandalosament antidemocràtica. Als problemes de sempre s’hi afegeix la reforma aprovada el gener passat per la qual s’obliga a tots els partits i coalicions que no tinguin representació parlamentària a recollir les signatures del 0,1% de les persones amb dret a vot a cadascuna de les circumscripcions per les quals es vulguin presentar.

7 comentaris:

Jorko ha dit...

PP, PSOE, CIU, PNV, IU, ICV, ERC, CC i tots els que estan representats a les darreres Cortes tenen el privilegi de no haver de presentar avals ni signatures. Qualsevol que sigui extraparlamentari com el vostre cas o Bildu o els que siguin resulta que han de fer coses diferents.


Això és democràcia? I on para allò de la igualtat d'oportunitats davant la llei?

El missatger ha dit...

Mentre vostès, homes europeus de gran cultura i solvència intel•lectual, ruteros 66 de soca-rel, escolten asseguts a grups de rockers com REM o Smithereens, la Fúria Feliu i un servidor li dediquem un cant ple de groove i de balls amb gràcia, als senyors que remenen les cireres al nou/vell ordre mundial:
http://www.youtube.com/watch?v=6J9iSpA9QTs
Cal tornar a repetir-ho: senyors que maneu, provoqueu vergonya aliena. Li diuen democràcia...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ep! Missatger, que els que no governem també escoltem els REM dels vuitanta i els eterns Smithereens...de totes maneres la Fúria F marca la línia de la barricada, tens raó. Cetament li diuen democràcia...i uns quans la tenen feta a mida.

ep! Jorko, has descrit un arc parlamentari vitalici i un arc extraparlamentari en precari. Feta la llei, feta la trampa, els desafiem...

Julio Dìaz-Escamilla ha dit...

Dejo aquí mi hermanado saludo, y un abrazo cordial por permitirme estar con vosotros.
Felicidades.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

salutacions Julio!

Joan Estruch ha dit...

un encert de plantejar aquesta candidatura seguint el que es va començar amb Des De Baix. Més encert encara que s'orienti sense mitjes tintes per un anticapitalisme que necessita ser expressat i que faci un desafiament a la llei electoral. El fet que ara es visqui un periode de forts atacs vol dir que caldrà respondre i no només en el carrer o en els centres de treball. Les eleccions sonen a un espectacle molt pesat però jo avalo candidatures dissonants i que desafinin en aquest recital de tenors rics que treballen al servei de la banca.

Jo vull desafinar i us avalo.
Salut i a fer la mà les retallades i els que les practiquen!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

caram Eatruch! No et feia per aquestea contrades, benvingut i ben escrit.